School of Mission – Noord Ierland

Beste mede broeders en zusters,

Tabitha van Vliet

Twee jaar terug heeft God een verlangen in mijn hart gelegd om naar Ierland te gaan, en om daar een School of Mission te gaan volgen in een Noord-Ierse kerk: Cornerstone City Church.

Al een tijdje heb ik een verlangen in mijn hart om een School of Mission te gaan volgen in een Noord-Ierse kerk. Dit verlangen heb ik ongeveer al twee jaar in m’n hart en is in die twee jaar ook steeds meer gaan groeien. Zo sprak God op verschillende manieren tot mij waardoor dit verlangen alleen maar sterker en groter werd. God’s manier van spreken tot mij is o.a. door dromen, beelden en indrukken – Joël 3:1.
Mocht je nieuwsgierig zijn geworden over hoe dit verlangen is ontstaan en is gegroeid – stel gerust vragen! Het lijkt mij leuk om je hierover meer te vertellen. 
In deze mail wil ik je graag vertellen wat mijn motivatie is om de CSM (School of Mission) te gaan doen en wat het precies inhoudt. 
The School of Mission is (in het kort) een intern traject van 9 maanden lang waarin:

Tijdens de School Of Mission ga ik mij o.a. bezig houden met:

  • je je (geestelijke) gaven & talenten gaat ontdekken (treasure hunting) 
  • Je Bijbels onderwijs krijgt en leert om dit in de praktijk te brengen. Het ‘activeren’ van het onderwijs wat Jezus ons leert – Matteüs 28-19-20
  • Prayer on the streets (gebed op straat)
  • Street evangelism (Straat evangelisatie)
  • Treasure hunting (ontdekken van je gaven & talenten) 
  • Food giveaways (het weggeven van eten aan mensen die dit nodig hebben)
  • Door to door evangelism (deur tot deur evangelisatie)

Uiteraard zijn er ook nog andere dingen waar ik mij in die periode mee bezig ga houden. Het is niet een heel dichtgetimmerd programma. Het is juist de bedoeling om God’s Geest in deze tijd ook de ruimte te geven en te groeien & leren op verschillende gebieden! 
Kort gezegd, in deze maanden leer je om een goede basis te leggen in je geloofsleven, maar groei je ook tot geestelijke volwassenheid.
Mijn motivatieMijn motivatie om The School of Mission te volgen is omdat God op verschillende manieren duidelijk tot mij heeft gesproken hierover. Maar, ook omdat ik dit zelf graag wil (het blijft altijd nog je eigen keus of dat je iets doet met waar God je toe geroepen heeft) en wil groeien in mijn identiteit in Christus – 2 Kor 3:18 , maar ook graag wil leren hoe ik God’s Koninkrijk praktisch kan maken in mijn leven – Matteüs 5:14-16 om zo te ontdekken wat God voor mijn persoonlijk leven in petto heeft en hoe ik dit mag uitdelen aan de mensen om mij heen. 
Manieren om mij te ondersteunenOm dit avontuur te gaan realiseren, heb ik hulp nodig van de mensen om mij heen. Zo kun je mij op verschillende manieren ondersteunen. Heb je het op je hart om mij te ondersteunen? Dat kan! Graag zelfs 🙂 Er zijn verschillende manieren waarop je dit kan doen:

Maar je kunt ze ook bij mij persoonlijk kopen, als je dat leuker vindt 🙂 als je dat wilt, stuur dan even een mailtje naar: joyfulcreations_@hotmail.com met daarin welke kaart(en) je graag wilt hebben en je postcode & adres. Dan zorg ik er voor dat ze netjes bij jou op de deurmat terecht komen. 
Ik ben blij met elke vorm van ondersteuning! Voel je vooral ook vrij om niets met deze mail te doen.

Tabitha van Vliet 

P.S. in de bijlage vindt je een digitale flyer waar meer informatie in staat over mijn avontuur en een overzicht waar alle kaarten in staan die ik zelf heb gemaakt en verkoop.