School of Mission – Noord Ierland

Wat ga ik – Tabitha van Vliet – doen?

In 2022 hoop ik D.V. een Bijbelschool te gaan volgen in London-Derry, Noord-Ierland. Het is een periode van 9 maanden waarin ik verschillende dingen ga doen. De Bijbelschool ga ik volgen bij deze kerk: Cornerstone City Church.

Het doel
De reden dat ik deze Bijbelschool wil gaan volgen is omdat ik een verlangen heb om verder te groeien in mijn identiteit en in het (praktisch) uitdelen en inzetten van het geloof. Maar ook omdat ik mijn (geestelijke) gaven & talenten wil ontdekken.

Verder ben ik ook op zoek naar de diepere betekenis van Jezus’ leven. Hoe geef ik dat vorm in mijn dagelijks -en geestelijk leven? Dat wil ik ontdekken in deze periode!

Het programma
The School of Mission bestaat uit verschillende onderdelen:

  • Teaching en Outreach (onderwijs en hulpverlening aan moeilijk bereikbare doelgroepen)
  • Ministry activities (meehelpen in de kerk, bij een onderdeel wat je leuk vindt. Dus bijvoorbeeld bij de kinderkerk of in het mediateam)
  • Healing on the Streets; één á twee keer per maand staan we op een plek in het centrum van London-Derry en zijn we beschikbaar om voor mensen te bidden die (lichamelijke) klachten hebben.

Meehelpen?
Dat kan! Je kunt mij op twee manieren helpen: financieel en/of door gebed.

Wil je een gift overmaken? Dan kan dat via het rekeningnummer NL51 INGB 0009 4752 26 t.a.v. ‘Project Bijbelschool Ierland’