World Servants

Daniëlle Williams,

Thijmen IJzerman en Daniëlle Williams gaan in de zomer van 2022 voor 3 weken
naar Zambia.
Ze gaan met de Ameide groep van World Servants klaslokalen bouwen in Tema-Tema.

Voor deze reis moeten Thijmen en Daniëlle ook geld ophalen en dit doen ze door middel van acties.

World Servants wil, vanuit het geloof in Jezus Christus, mensen enthousiast maken en toerusten om zich dienstbaar in te zetten in deze wereld.

Daniëlle: Ik ben in 2019 naar Zambia gegaan en heb toen een school en lerarenwoning gebouwd. Deze reis vond ik erg leuk en wilde graag nog een keer gaan. Toen kwam deze reis op mijn pad en besloot ik om mij nog een keer in te zetten in Zambia! Ik vind het fijn dat deze mogelijkheid er is en ik hoop mijzelf ook verder te ontwikkelen.

Thijmen: Wij hebben het hier in Nederland zo ontzettend goed en ik wil graag wat betekenen voor mijn naasten in andere landen.

Ik wil me graag inzetten om hun woonplek een stukje mooier te maken door mee te bouwen en me op andere manieren in te zetten voor hen. Daarnaast is het ook een stukje bewust wording voor mezelf hoe het is om het minder te hebben en om onze situatie als bijzonder te beschouwen.

U kunt hun ook financieel ondersteunen.

Actiepagina Daniëlle
Actiepagina Thijmen

Groepspagina Ameide – World Servants 

Info van de Zambia reis van 2019

Bekijk de foto presentatie en dit filmpje van de school in Zambia waar Daniëlle met de Giessenburg groep van World Servants een bijdrage heeft geleverd in het verder uitbouwen van een school complex.